mureri murera, hipp hipp hurra:)

Det var noen fine og ganske varme dager i oktober, og de brukte vi til å fullføre murprosjektet. Trappa er ferdigstøpt, drenering ligger trygt og godt under stein, grus og jord.
Supermannen er ganske flink til å gjøre ting han ikke kan, synes jeg:) Å forskale en trapp er ikke noe vi gjør på daglig basis, men dette funka jo kjempefint. En vakker dag skal vi kle den med steinheller/ -fliser. Det samme med plattingen utenfor døra, og også oppå forskalingsblokkene. En vakker dag, altså:)

Vi hadde egentlig slått fra oss å få noe i jorda denne sesongen, var redd for kulden. Men så var det jo så utrolige temperaturer disse oktoberdagene, at vi gøtsa til;-) Handla rhododendron og andre buskvekster på Viddal gartneri, 70% avslag! Fikk alt dette for rundt 600 kroner.


Deilig med høst, da! Denne røsslyngen gjør seg utrolig godt oppi barken:) Det føles godt å ha fått plantene i jorda. Nå gleder jeg meg til våren og sommeren, da blir det spennende å se blomstene (hvis det kommer noen, da;-)
Ellers så har jeg stukket ned masse løker som lå i et bed ved inngangstrappa. Det beddet har vi tømt og knust, og dermed fikk vi større plass rundt trappa, til for eksempel søppelbøttene. Vi flytta den nydelige rosebusken som stod der også. Den står på hjørnet av plattingen på andre siden av huset. Foreløpig er den kun støttet opp av en slik grønn metallsak fra Plantasjen. Etterhvert skal den få vokse oppover en levegg, som skal snekres til våren. Mangler ikke på planer, nei:)



Kommentarer

Populære innlegg