Nytt hus!





Ja, slik kan det går når taket først begynner å smålekke, innboerne får panikk og hyrer inn en hær med arbeidsmaur for å gjøre noe med saken. Vi klinte like godt til med ny bordkledning og etterisolering også. Nå står det et nesten nytt hus i Åsestien 10. Skikkelig deilig! Vi har brukt http://www.bvg.no/ på taket og http://www.olavuls.no/ til snekkerarbeidet. De anbefales. Ryddige, raske, konkurransedyktige på pris, og hyggelige karer alle sammen:)

Disse bildene er tatt i slutten av januar. Arbeidet pågikk i 10 dager, akkurat i skiftet mellom mamma- og pappapermisjonen. Den første uka hadde vi tre syke influensabarn hjemme, samtidig som det hamret og slo i hele huset, og ti arbeidsmaur krabbet rundt og oppå huset og på stillas. Vi bodde på utstilling:) Litt slitsomt akkurat det (og at dette var min siste uke i mammapermisjon, som jeg skulle nyyyte... eh), men utrolig gøy å se på hvordan huset ble totalt forandret på så kort tid. og det uten at vi løftet en finger:)

Nå har vi også fått revet ned verandaen vår, som var av betong. Det skal bygges ny i tre, delvis med bruk av et par karer fra OlavUls, delvis med egeninnsats. Men så var det den snøen, da... Ikke så lett å grave dype hull til søylefundament i dette været...


Kommentarer

Populære innlegg